Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

Turneul Campionilor Londra 2015. Dacă pierde în ultimul meci al grupei, Horia Tecău îl va întâlni pe Florin Mergea, în semifinale. Ora și televizarea

Postat la: 20.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda) joacă vineri de la ora 19:45, la Turneul Campionilor de la Londra, în ultima partidă din grupa Fleming/McEnroe, împotriva francezilor Herbert și Mahut.

Dacă vor câștiga grupa, Tecău și Rojer îi vor întâlni în semifinale pe liderii mondiali, frații americani Bryan, în fața cărora au pierdut de patru ori, din tot atâtea meciuri. În caz contrar, adversari în penultima fază a competiției vor fi Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna. În cele 5 partide jucate contra lui Florin. Horia s-a impus de fiecare dată.

Tecău şi Rojer au nevoie de o victorie în plus faţă de fraţii Bryan pentru a-i detrona şi a încheia 2016 pe primul loc. Meciul dintre Tecău/ Rojer și Herbert / Mahut va fi vineri, dela ora 19:45, în direct la Digi Sport 2.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE