Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atacatorii care au deturnat avionul catre Malta au fost arestati

Postat la: 23.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toti ostaticii au fost eliberati din avionul libian care a fost deturnat vineri catre Malta si cei doi atacatori au fost arestati. Premierul maltez Joseph Muscat a anuntase pe contul sau de Twitter ca toti pasagerii fusesera eliberati si ca in avion mai ramasesera doar cei doi pirati ai aerului si membrii echipajului.

Doi atacatori au deturnat o cursa libiana interna a Afriqiyah Airways care a decolat din Sebha in jurul orei 10, cu destinatia Tripoli. Avionul si-a schimbat cursul brusc si a aterizat in Malta in jurul orei 11.30 ora locala, pe aeroportul international maltez. Toti pasagerii erau libieni.

Initial, cei doi atacatori au amenintat ca arunca avionul in aer. Insa a mai spus ca ii va lasa pe pasageri sa plece, daca autoritatile malteze dau curs revendicarilor, dar ca nu vor elibera si echipajul. Piratii aerului sunt sustinatori al defunctului lider libian Moammar Gaddafi, ucis in 2011, si cereau infiintarea unui partid politic. Premierul maltez a mai anuntat ca a vorbit cu pasagerii eliberati si ca acestia i-au spus ca cei doi pirati ai aerului sunt inarmati cu grenade.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE