Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TRANSFER

ASA Tg. Mureș a achiziționat un jucător de națională, la o zi după umilința administrată de St. Etienne

Postat la: 31.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: publikatv.md

După înfrângerea suferită, pă teren propriu, scor 0-3, în fața echipei Saint Etienne, în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa, ASA Târgu Mureş s-a întărit cu un internațional moldovean.

Ardelenii l-au transferat pe mijlocaşul stânga Alexandru Dedov. Fotbalistul a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

"ASA Târgu Mureș a perfectat transferul internaționalului moldovean Alexandru Dedov, în vârstă de 26 de ani. Un mijlocaș de picior stâng, Dedov a evoluat în ultimii 2 ani la formația Zimbru Chișinău, în 50 de jocuri reușind să înscrie 12 goluri", se arată pe site-ul oficial al vicecampioanei României.

De-a lungul carierei sale, Dedov a mai evoluat la echipele Ventspils (Letonia), Dacia Chișinău, Şeriff Tiraspol și Academia Chișinău.
El este component de bază al echipei naționale a Republicii Moldova, pentru care a evoluat în 22 de partide. Alexandru Dedov are în palmares trei titluri, două în Moldova şi unul în Letonia, Cupa Moldovei și Supercupa Moldovei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE