Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

Dinamo - ASA Tg. Mureș 2-1, în etapa a 14-a. Andrei Marc a marcat o "dublă". N'Doye a înscris împotriva fostei sale echipe / VIDEO

Postat la: 17.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Dinamo a câștigat derby-ul cu ASA Tg. Mureș, scor 2-1, sâmbătă seara, pe arena din Ștefan cel Mare în etapa a 14-a a Ligii I, prima a returului.

Prima ocazie a partidei i-a aparținut echipei oaspete, în minutul 22. Voiculeţ a șutat de la distanţă însă mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Cerniauskas. Prima reușită a meciului a venit în minutul 41. Andrei Marc a deschis scorul din câţiva metri, după o lovitură de colţ executată de Paljc. Mureșenii au restabilit egalitatea în minutul 50. N'Doye a înscris împotriva fostei sale echipe cu un şut deviat din marginea careului.

Dinamo a reintrat în avantaj, șapte minute mai târziu. Fundașul Andrei Marc a reușit "dubla", cu un șut din interiorul careului mic.

În urma acestei victorii, Dinamo a urcat pe locul 3, cu 24 de puncte, în timp ce ASA Tg. Mureș rămâne pe poziția a 6-a, cu 19 puncte.

Cele două echipe

FC Dinamo: Cerniauskas - Fai, A. Marc (Puljici '59), Mevlja, Ghomsi - Vojnovici, P. Anton - C. Matei, D. Rotariu, Palici - Gnohere (Essombe '64). Antrenor: Mircea Rednic.

ASA Târgu Mureş: Viciu - Golanski (N'Doye '46), Ivan Gonzalez, Bejan, Velayos - G. Mureşan, Brandan - Hanca, Cl. Voiculeţ (Axente '77), Romario Kortzorg - Manolov (Ramiro Costa '46). Antrenor: Cristiano Bergodi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE