Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Facebook a decis: "Hristos a înviat" încalcă standardele comunității!

Postat la: 06.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sâmbătă, 4 mai, două articole referitoare la Învierea Domnului, publicate pe pagina Rost, au fost cenzurate de Facebook, sub pretextul încălcării „standardelor comunității".

Este vorba despre articolulul „Lumina Sfântă a fost primită la Mormântul Domnului la ora 14:13" și despre articolul „Părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa, despre o întâmplare de Paști, de la Aiud". Elementul comun pentru ambele articole este sintagma „Hristos a înviat!", care- evident- nu reprezintă un „conținut violent și explicit", așa cum am fost notificați.

„Tehnologiile noastre au indicat că această postare arată similar cu alte postări care încalcă Standardele comunităţii privind conținutul violent și explicit. Nu le permitem utilizatorilor de pe Facebook să distribuie conţinut care prezintă violenţă explicită", se menționează în notificare. Una similară s-a primit și pentru articolul despre părintele Gheorghe Calciu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE