Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

ETAPA A 2-A. CFR Cluj - ACS Poli Timișoara 1-0. Ardelenii, la prima victorie, bănățenii - la a doua înfrângere din sezon / VIDEO

Postat la: 19.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

CFR Cluj a câștigat, la limită, meciul disputat pe teren propriu, în faţa nou-promovatei ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în etapa a doua a Ligii I.

Bănățenii, veniți după o înfrângere, au început curajos meciul, iar în minutul 25 Elek a trimis în bara transversală. Tot el a fost aproape de gol și în minutul 39. Replica gazdelor a venit cu un minut înainte de pauză, prin Petrucci. Mingea șutată de Italian a fost respinsă cu dificultate de Kirschstein.
CFR Cluj a marcat singurul gol al partidei, în minutul 56. Jakolis a punctat cu un şut din vole din afara careului. La acea fază, timişorenii au reclamat un fault în atac.

Gruparea ardeleană a obținut asfel, prima victorie din sezonul 2015-2016, în timp ce ACS Poli Timișoara se află la a doua înfrângere consecutivă.

Cele două echipe

CFR Cluj: T. Marc - Filipe, L. Goian, Larie, Camora - Jakolis (Păun '72), Petrucci, Roşu (A. Mureşan '78), Lopes (Negruţ '65) - Guima, Santamaria. Antrenor: Francisc Dican.

ACS Poli Timişoara: Kirschstein - Belu, Bocşan, Melinte (Scutaru '66), D. Popescu - Zicu (Popovici '72), O. Popescu (Sarmov '58), Llorente - Curtean, Bărbuţ, Elek. Antrenor: Dan Alexa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE