Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TRANSFER

Gregory Tade a fost achiziționat, în sfârșit, de Steaua! Golgheterul sezonului trecut poate debuta cu AS Trencin

Postat la: 13.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: facebook.com

Steaua l-a transferat pe atacantul Gregory Tade (28 de ani), potrivit contului de Facebook al grupării roș-albastre. Francezul a semnat un contract valabil trei sezoane cu echipa campioană. Conducerea Stelei l-a inclus pe fostul jucător al CFR-ului pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor. În schimbul său, gruparea ardeleană a primit suma de 500.000 de euro.

"Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă transferul atacantului Gregory Tade, provenit de la CFR Cluj, care a semnat un contract valabil trei sezoane. Vârful francez în vârsta de 28 de ani va purta tricoul cu numarul 15 şi a fost inclus pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor. Clubul nostru îi urează bun venit golgeterului Ligii I din sezonul trecut şi să aibă parte de cât mai multe reuşite în tricoul roş-albastru", se arată pe contul paginii de socializare.

De-a lungul carierei, Tade a mai evoluat la Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian Thistle şi St. Johnstone. Sezonul trecut, francezul a fost golgheterul campionatului, cu 18 reuşite.

Steaua va întâlni marți echipa slovacă AS Trencin, în prima manşă a turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE