Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












MERCATO

Gregory Tade ŞI-A DAT ACCEPTUL de a se transfera la campioană: "Cred că vom găsi o soluţie să mă duc la Steaua"

Postat la: 12.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: looktv.ro

Steaua nu a marcat nici un gol în primele două meciuri ale sezonului (0-1 cu ASA Tg. Mureş şi 0-0 cu Petrolul), iar antrenorul Mirel Rădoi vorbeşte deseori de necesitatea aducerii unui atacant. Golgheterul sezonului trecut, Gregory Tade (28 de ani), este una dintre ţintele campioanei.

Cu toate acestea, Steaua încă n-a ajuns la o înţelegere cu CFR Cluj. În schimb, francezul e de părere că are şanse mari să se transfere la campioana en-titre.

"Habar nu am ce se va întâmpla. Primesc un milion de astfel de întrebări, vom vedea ce se va întâmpla. Agentul meu este aici, cred că va discuta cu oamenii de la Steaua și vom găsi o soluție.

Dacă cei din conducere mă vor evalua la un preț mare, înseamnă că am un preț mare, dar nu cred că sunt chiar atât de scump.
Cred că mai pot realiza multe lucruri în România. Faptul că te vrea cea mai bună echipă din România, este o mare onoare. Ușa nu este închisă niciodată. Probabil că a venit timpul ca eu să iau o decizie și să văd dacă pot obține mai mult în România.

Sunt sanse foarte mici sa raman la CFR. Clubul are nevoie de bani. Mi-am făcut treaba la CFR Cluj, a venit timpul să plec", a spus Tade la Dolce Sport.

Tade a marcat un gol în meciul pe care CFR Cluj l-a încheiat, scor 2-2, cu FC Viitorul în prima etapă a Ligii I.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE