Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA A 2-A

Jucătorii de la Universitatea Cluj s-au luat la bătaie între ei. Scene incredibile

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Universitatea Cluj pare să nu-și revină după eliminarea din Cupa României, scor 0-1, cu Steaua. Ardelenii au patru înfrângeri consecutive în Liga a 2-a, dar tensiunea din rândul jucătorilor a atins cote alarmante.

Cornel Coc și Răzvan Dulap au fost trimiși să se antreneze cu juniorii, conform stiridesport.ro, în urma unui eveniment incredibil. Cei doi au provocat un scandal, în urma căruia Florin Cordoș s-a ales cu nasul spart. Potrivit sursei citate, Cordoș s-a aplecat să își lege șireturile, moment în care Coc i-a dat un picior în gură. Mai mult, antrenorul Marius Popescu este contestat de unii jucători.

"E adevărat că au fost tensiuni în vestiar, dar situația e sub control, trebuie mers înainte. Cei doi jucători au fost exlcluși pe termen nelimitat din lot, nu accept actele de indisciplină. Starea de spirit nu a fost foarte bună", a declarat "Papi" pentru stiridesport.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE