Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA CAMPIONILOR

Partizan - Steaua. Se repetă scenariul Ludogoreț? Pedrazzini: "Am pregătit loviturile de departajare"

Postat la: 04.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: glsa.ro

Steaua va întâlni miercuri, echipa sârbă Partizan Belgrad, în manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Pentru a obține calificarea în play-off-ul competiției, roș-albaștrii sunt obligați să învingă sau să obținuă o remiză cu cel puțin două goluri marcate.

La 1-1, meciul se va decide în prelungiri sau la loviturile de departajare. Antrenorul din acte al campioanei României, Massimo Pedrazzini, spune că steliștii sunt pregătiți să execute lovituri de departajare.

"Meciul de mâine are o importanţă capitală pentru ambele echipe. Noi ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere. Suntem conştienţi că ne vom califica doar dacă marcăm. Am încercat să le dăm încredere băieţilor după meciul din tur. Am auzit că Partizan ne-a dominat în tur, dar din punctul nostru de vedere nu a fost aşa. Nu am fost surprinşi de jocul lor întur, ştiam că este o echipă foarte puternică. Va fi un meci deschis şi ne vom bucura să vedem un stadion plin. Prezenţa suporterilor poate fi o motivaţie şi pentru noi.

Am pregătit şi loviturile de departajare, trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Nu cred că Partizan va juca la 0-0, ar fi prea riscant. Noi trebuie neapărat să marcăm, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne descoperim. Stanciu este alături de noi, dar abia mâine după-amiază vom şti dacă va putea juca. Şansele sunt egale, iar diferenţa o va face calitatea individuală a jucătorilor", a spus Pedrazzini

Meciul Partizan Belgrad - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.30, în direct la Pro TV. În prima manșă disputată săptpmâna trecută la Bucureşti, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE