Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

Simona Halep vs Andrea Petkovici. Românca, despre problemele de la Cincinnati: Sunt foarte obosită. A fost dificil cu Mladenovic

Postat la: 20.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: wtafinals.com

Simona Halep (locul 3 WTA) a învins-o greu pe franţuzoaica Kristina Mladenovic (22 de ani, locul 40 WTA), într-un meci disputat miercuri în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati și se pregătește de confruntarea cu nemțoaica Andrea Petkovici (27 de ani, locul 17 WTA) din optimile competiției.

Constănțeanca a acordat un interviu pentru wtatennis.com, în care a vorbit despre problemele cu care se confruntă la turneul american.

"A fost dificil să intru în teren împotriva ei (nr: Mladenovic). Știam că sunt obosită și că trebuie sa fiu concentrată pentru fiecare punct și m-am descurcat destul de bine. Sunt obosită, e normal, am avut meciuri foarte grele la Toronto, cu adversare foarte bune. Am avut un singur antrenament până la meci, dar acum mă simt mai bine, sper că voi avea din nou o zi bună. Orice meci e un bonus pentru mine la acest turneu.

Îmi place să joc pe vânt, pot să țintesc destul de bine, dar este deranjant. Am încercat să iau mingea foarte repede, să lovesc tare, dar de multe ori am fost prinsă mult prea în spatele terenului, de aceea ea a câștigat atâtea game-uri împotriva mea", a spus Simona Halep.

Meciul dintre Halep și Petkovici va avea loc în noaptea dintre joi și vineri, nu mai devreme de ora 03.30 și va fi televizat de Dolce Sport 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE