Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA CAMPIONILOR

Steaua - Partizan. Totul sau nimic. Dumitru Dragomir: „Dacă nu se califică, urmează falimentul"

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: oracoluldelabalcesti.ro

Steaua s-a calificat greu în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce a trecut de campioana Slovaciei, AS Trencin, cu scorul general de 4-3, iar Dumitru Dragomir este sceptic cu privire la roș-albaștrilor de a mai trece un tur. La finalul meciului din manșa secundă a dublei cu Trencin, Gigi Becali a anunțat că roș-albaștrii ar fi intrat în insolvență, în cazul unui rezultat nefast.

Dumitru Dragomir merge chiar mai departe și anunță că pe Steaua o paște falimentul! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal o vede pe Partizan Belgrad favorită în fața Stelei.

"Problema este ca nu stiu daca are echipa sa bata pe Partizan. Cred ca Gigi a glumit ca asta e cea mai buna echipa a Stelei, sunt unii care nu au nicio treaba cu fotbalul. Dar a mai venit Alcenat asta... Mi-e frica si mie de acest meci, mai ales ca se joaca fara spectatori.

Daca nu se califica, urmeaza un dezastru din toate punctele de vedere pentru Steaua. Mai rau decat insolventa, falimentul! Vremurile sunt grele", a declarat Dumitru Drgomir la Dolce Sport.

Prima manșă se va disputa la București, pe "Arena Națională", miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30. Suporterii nu vor avea acces în stadion, deoarece campioana mai are o etapă de suspendare. Returul se va disputa la Belgrad, o săptămână mai târziu, miercuri, 5 august, de la ora 20:45.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE