Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciprian Marica A SEMNAT cu Steaua! Atacantul are o clauză specială în contract

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ciprian Marica (31 de ani) s-a decis, în cele din urmă, să semneze cu Steaua. Internaționalul român va face vizita medicală și va pleca în Turcia, în cantonamentul campioanei, potrivit digisport.ro. Marica a negociat marți seara cu Getafe, dar nu s-a înțeles cu formația spaniolă. El primise mai multe oferte de la gruparea bucureșteană.

"Acum e 99,9%, pentru că e la vizita medicală. Au căzut de acord, a lăsat contractul. S-a dus să facă vizita medicală și semnez. Acum nu mai stau în ploaie. Burnița, dar nu mai staun în ploaie, am luat atacant.", a spus Becali.

Marica a semnat un contract valabil un an, dar cu o clauză specială prin care jucătorul poate pleca atunci când dorește.

"Mai rămâne doar o chestiune de principiu, i-am zis și lui Argăseală. Eu sunt Stan Pățitul, de aceea mâine se duce la ANAF și arată hârtie că noi nu îi dăm bani, nu îi dăm salariu, îi dăm doar o primă de un milion de euro pentru Liga Campionilor. Îi dăm salariu doar minimul pe economie.

Este adevărat, îi dau un teren, dar eu nu leg pământul cu fotbalul, că ar fi evaziune fiscală și eu pușcărie nu mai fac. Pământul o să-l cumpere el și eu plătesc impozit. Este adevărat, îi dau un teren, dar eu nu leg pământul cu fotbalul, că ar fi evaziune fiscală și eu pușcărie nu mai fac. Pământul o să-l cumpere el și eu plătesc impozite statului român și cu asta basta. Pământul nu i l-am dat. Când vrea el, îl cumpără și i-l dau.

Este adevărat, îi dau un teren, dar eu nu leg pământul cu fotbalul, că ar fi evaziune fiscală și eu pușcărie nu mai fac. Pământul o să-l cumpere el și eu plătesc impozite statului român și cu asta basta. Pământul nu i l-am dat. Când vrea el, îl cumpără și i-l dau.

Nici cinci bani nu i-am dat și nu-i dau. Nici primă de Liga Campionilor nu-i dau decât dacă joacă în preliminarii și joacă în 50% din meciuri. Nu-i garantează nimeni poziția de titular.

El dacă vrea și îmi zice peste un timp că vrea să plece, poate să plece. Îmi zice: Băi, Gigi, eu plec. Bine, mă, pleacă. Poate zice: M-a supărat Reghe, nu mai stau. Nu risc nimic, că dacă nu-i dau niciun ban. Dar nu o să facă el așa ceva, că am discutat bărbătește", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

De-a lungul timpului, internaționalul român a evoluat la echipele Dinamo București, Şahtior Donețk, VfB Stuttgart, Schalke 04, Getafe şi Konyaspor. Nu a mai jucat însă de 7 luni, din cauza unei accidentări. Marica vine la Steaua din postura de jucător liber de contract.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE