Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CHAMPIONS LEAGUE

Cristiano Ronaldo a făcut show în meciul Real Madrid vs Șahtior Donețk. "Triplă" pentru lusitan / VIDEO

Postat la: 16.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: skysports.com

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a fost învinsă cu scorul de 4-0 de Real Madrid, marţi seara, în prima etapă a grupei A, din Champions League. "Galacticii" au deschis scorul prin Karim Benzema, în minutul 30, după o gafă monumentală a portarului Andrey Pyatov.

Din minutul 50, oaspeții au evoluat în inferioritate numerică. Taras Stepanenko a fost eliminat, pentru un fault dur asupra lui Sergio Ramos.
Cinci minute mai târziu, arbitrul Ivan Bebek a arătat "punctul cu var", în favoarea gazdelor. Croatul a considerat că internaționalul din șara sa, Darijo Srna a comis henţ în propriul careu. Reluările tv au demonstrat însă, că mingea şutată de Cristiano Ronaldo l-a lovit în spate pe fundaş. Ronaldo a transformat, ducând scorul la 2-0.

Tot el a mai transformat un penalty în minutul 63, de această dată, după o fază interpretată corect de arbitru. Lusitanul a închis tabela cu nouă minute înainte de final.

VIDEO

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE