Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De acum înainte, smartphone-urile pot dura până la 7 ani. Cum sa faci sa te țină telefonul cat mai mult

Postat la: 17.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urma campaniilor mai multor organizații de protecție a consumatorilor, legislativul american a obligat marile companii, care produc telefoane mobile, să mărească durata lor de viață - până la șapte ani.

Mulți utilizatori nu cunosc că produsele erau setate pentru o durată de viață până la maximul trei ani. Acum, zic sursele the New York Times, software-urile „ucigașe" de telefoane mobile sunt ilegale. Este cunoscut că prin procesul de up-date, se reconfigurează programul de funcționare a telefonului. În trecut, Google și Samsung actualizau software-urile smartphone-urilor doar trei ani. Acum, asta s-a schimbat. Fiecare smartphone avea o dată de expirare. Ziua în care actualizările software nu mai veneau și nu se mai puteau face up-date-uri la aplicațiile de securitate a dispărut. Cu majoritatea telefoanelor, acest lucru se întâmpla după aproximativ trei ani.

Dar lucrurile încep să se schimbe în sfârșit. Oficial, cifra vieții unui smart-phone este șapte. Google și Samsung au promis că va oferi șapte ani de actualizări ale software-urilor, actualizări care vor spori securitatea și fiabilitatea pentru toate telefoanele de acum înainte, susține publicația americană. Apple a făcut anunțul mai demult. Dar iată câteva sfaturi ale specialiștilor din SUA pentru prelungirea vieții telefonului:

  • Schimbați bateria o dată la doi ani! Bateriile litiu-ion din telefoane au o durată de viață limitată. După aproximativ doi ani, capacitatea lor de stocare a energiei scade.
  • Curățați cu o scobitoare mizeria care poate intra în telefon! Proturile de intrare, microfoanele și camera de filmare. Scamele adunate pot face ca un telefon să proceseze mai greu.
  • Telefoanele având ecranele din sticlă, trebuie să le protejezi cu o husă pentru a nu se sparge.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE