Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

LIGA 1. ACS Poli Timișoara - Steaua București. Derby-ul etapei a 10-a. Ora și televizarea meciului

Postat la: 13.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: acspoli.ro

ACS Poli Timișoara și Steaua București se întâlnesc duminică seară, în cel mai important meci al etapei a 10-a a Ligii I.

Bănățenii sunt în revenire de formă după venire ape banca echipei a lui Florin Marin. Cu Dan Alexa pe banca echipei din orașul de pe Bega avea o singură victorie în opt etape. Florin Marin l-a înlocuit pe Alexa, iar timișorenii au înregistrat al doilea succes în campionat, 1-0 cu Concordia și s-au calificat în sferturile Cupei Ligii, după ce au trecut de Petrolul Ploiești, cu același scor.

"Steaua rămâne o echipă bună, chiar dacă nu s-au obţinut rezultatele pe care cei de acolo le aşteptau, chiar şi în cupele europene. Rămâne mai departe una din cele mai bune formaţii din Liga 1, are jucători de calitate, care pot să facă diferenţa. Ca să câştigăm, trebuie să facem un joc foarte bine gândit, să nu suferim la organizarea jocului. Trebuie să fim umili şi să jucăm cu determinare, cu agresivitate şi să nu comitem erori", a declarat Florin Marin, înaintea meciului cu roș-albaștrii.

Timișorenii nu vor putea conta, pentru întâlnirea de duminică, pe Bărbuț, suspendat și pe Scutaru și Croitoru, ambii accidentați.
De partea cealaltă, Steaua și-a schimbat antrenorul din acte. Nemulțumit de micșorarea salariului, Massimo Pedrazzini a plecat de la echipa cmapionaă, locul lui fiind luat de Dumitru Dumitriu.

Aymen Tahar, Alexandru Târnovan, Cătălin Carp şi Vlad Mihalcea nu au prins lotul campioanei pentru confruntarea din etapa a 10-a a Ligii I.

Meciul ACS Poli Timișoara - Steaua București este programat duminică, de la ora 21.00, în direct la TVR 1, Digi Sport, Dolce Sport și Look TV. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE