Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SNOOKER

Ronnie O'Sullivan l-a învins pe Stuart Bingham, în primul meci demonstrativ de la București

Postat la: 22.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ronnie O'Sullivan l-a învins, sâmbătă seara, cu scorul de 5-4, pe actualul deținător al titlului suprem, Stuart Bingham, în primul meci demonstrativ de snooker de la București, informează Agerpres.

Peste 2.000 de spectatori au fost prezenți la meciul disputat de cei doi britanici, în sala Circului Globus. Bingham a început mai bine meciul, conducând după aproximativ 30 de minute cu scorul de 2-0, dar compatriotul său a egalat.

Meciul s-a reluat după o pauză de 15 minute, iar campionul en titre s-a distanțat din nou la două frame-uri de O'Sullivan. În al șaptelea frame al meciului, Ronnie O'Sullivan a reușit cel mai mare break al serii, 111 puncte și nu a mai pierdut partida.

Partida a fost condusă de Michaela McInnes (Tabb), prima femeie care a arbitrat o finală de Campionat Mondial de snooker, în 2007. La meci au asistat jucătoarele de tenis Irina Begu și Sorana Cîrstea, precum și fostul președinte al României, Ion Iliescu.

Evenimentul continuă duminică, de la ora 20,00, tot la Circul Globus din Capitală, cu al doilea meci demonstrativ dintre Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE