Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

US OPEN 2015. Simona Halep a fost UMILITĂ de Flavia Pennetta și A RATAT calificarea în finala de la Flushing Meadows / VIDEO

Postat la: 11.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (locul 2 WTA) a fost învinsă de italianca Flavia Pennetta (locul 26 WTA) în semifinalele turneului de la US Open, ultimul de Grand Slem al anului, scor 6-1, 6-3. Meciul a durat o oră și un minut.

Astfel, constănțeanca a ratat prezența în cea de-a doua finală de Grand Slem a carierei. De partea cealaltă, Pennetta va evolua în premieră într-o finală de Grand Slem.

Primul set a durat 61 de minute și a fost câștigat de Pennetta cu 6-1. Halep a comis nu mai puțin de 14 erori neforțate, spre deosebire de cele 11 ale italiencei. Actul secund a durat 32 de minute, iar Pennetta s-a impus cu 6-3. Setul a început cu două break-uri. Halep a câștigat următoarele două game-uri și părea că e în revenire de formă. Italianca a făcut însă break. Mai mult, Penneta a câștigat următoarele trei game-uri la 0! Sportiva în vârstă de 33 de ani a fructificat a doua minge de meci și s-a impus în actul secund cu 6-3.

Simona Halep va primi un cec de 805 dolari şi 780 de puncte WTA după participarea în semifinalele turneului de la US Open.

Acum, Pennetta conduce cu 4-1, în meciurile directe cu Halep. Italianca s-a mai impus în sferturi la Marbella (2010), scor 6-4, 7-6 (4), în optimi la Bastad (2013), scor 4-6, 7-5, 2-0, abandon şi în optimi la US Open (2013), scor 6-2, 7-6 (3). Halep are o victorie în ultimul meci, disputat în martie, în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 7-5.

A doua semifinală a competiției se va disputa între americanca Serena Williams (locul 1 WTA) și italianca Roberta Vinci (locul 43 WTA).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE