Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul Microsoft în instanță. Primul termen se judecă la Curtea Militară, din lipsă de spațiu

Postat la: 04.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție judecă, luni, primul termen al dosarului Microsoft. Fostul ministru al telecomunicațiilor Gabriel Sandu, Gheorghe Ştefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, dar şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dumitru Nicolae sunt inculpații în acest caz, fiind acuzați de fapte de corupţie.

Dosarul a fost trimis în judecată de către procurorii DNA pe data de 23 martie, iar toți inculpații se află în prezent în libertate, asta după ce au petrecut mai multe luni în arest preventiv. Cel mai mult timp după gratii l-a petrecut Gheorghe Ștefan.

Primul care a ajuns la sediul Curţii Militare Bucureşti, unde se judecată dosarul din cauza lipsei de spațiu la ÎCCJ, a fost omul de afaceri Dorin Cocoș. Acesta a sosit în jurul orei 9.30, însă a refuzat să dea declaraţii în faţa presei.

Dosarul „Microsoft", trimis în instanţă   Oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dumitru Nicolae, precum şi primarul suspendat Gheorghe Ştefan şi fostul ministru Gabriel Sandu au fost trimişi în judecată, pe 23 martie, în dosarul Microsoft.   Anchetatorii au disjuns, astfel, urmărirea penală faţă de cei patru, stabilind că probele pe care le au sunt suficiente pentru trimiterea lor în faţa instanţei.

În dosarul „Microsoft", oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru şi primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, de luare de mită şi spălare de bani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE