Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sute de mii de japonezi se revoltă împotriva "Tiranicului Tratat privind pandemiile al OMS"!

Postat la: 14.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Proteste masive zguduie marile orașe din Japonia, în timp ce populația se revoltă împotriva planurilor guvernului lor de a semna Tratatul privind pandemiile al Organizației Mondiale a Sănătății.

Cetățenii japonezi sunt profund nemulțumiți de planurile guvernului de a ratifica tratatul, conform sondajelor de opinie, însă regimul de la Tokyo a indicat că va merge mai departe, în ciuda opoziției acestora. Tratatul OMS privind pandemiile va submina suveranitatea japoneză, permițând elitei globale să folosească crizele de sănătate pentru a dicta condiții, să creeze legi și să dicteze condiții guvernelor alese în mod democratic, spun protestatarii.

Ziua de 13 aprilie va rămâne în analele istoriei moderne a Japoniei, deoarece sute de mii de cetățeni patrioți din întreaga națiune s-au adunat pentru a protesta împotriva planurilor guvernului lor de a ceda suveranitatea lor elitei globale. Protestele s-au axat pe opoziția larg răspândită față de Tratatul OMS privind pandemiile, preocupările tot mai mari legate de "bolile infecțioase" și "sănătatea publică" devenind instrumente puternice pentru o împingere fără precedent către ceea ce este perceput de mulți ca o societate de supraveghere totalitară.

Pharma Files raportează: "De la străzile pline de viață din Ikebukuro până la adunările din Parcul Central Higashi-Ikebukuro, amploarea participării spune multe despre nivelul de furie din Japonia, în timp ce guvernul se pregătește să vândă poporul elitei globale. Organizatorii și-au propus o participare de 100.000 de protestatari pentru a cere răspunsuri la probleme cruciale, cum ar fi creșterea semnificativă a numărului de decese în exces și lipsa de transparență în ceea ce privește efectele adverse în urma vaccinărilor. Protestul nu s-a opus doar potențialelor vaccinări obligatorii, ci și percepției că autoritățile din domeniul sănătății și legăturile acestora cu industria farmaceutică mondială sunt prea puternice, ceea ce reflectă un sentiment îngrijorător de lipsă de drepturi în rândul populației."

Demonstranții au criticat lipsa de explicații pentru o creștere bruscă a numărului de decese în exces și au cerut responsabilitate și claritate în ceea ce privește victimele legate de vaccinuri. Vorbitori eminenți, printre care profesorul Masayasu Inoue și cercetătorul de istorie modernă Chikatsu Hayashi, au ținut discursuri convingătoare înainte de demonstrație, care au pus în evidență dinamica îngrijorătoare dintre autoritățile sanitare mondiale și agendele farmaceutice.

Profesorul Inoue a evidențiat tendința îngrijorătoare de transformare a sănătății noastre în armă, în ceea ce el a numit "un al treilea război mondial purtat cu ajutorul informațiilor". El a îndemnat publicul să se opună introducerii de vaccinuri genetice în corpurile lor, implicând faptul că o parte semnificativă a finanțării OMS provine de la giganți farmaceutici și de la interese private precum Fundația Bill Gates.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE