Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Yuval Noah Harari: "Când va veni potopul elitele vor construi o arcă și îi vor lăsa pe ceilalți să se înece!"

Postat la: 14.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elita globală va scăpa de viitorul eveniment global de accidente în masă datorită unei "Arce a lui Noe tehnologice", potrivit lui Yuval Noah Harari, consilier principal al lui Klaus Schwab și al WEF.

Din nefericire pentru restul omenirii, aceasta nu va fi salvată de elită, potrivit lui Harari. În schimb, vor fi lăsați să se "înece".
Harari, al cărui al doilea prenume se întâmplă să fie Noe, are o lungă istorie de avertismente cu privire la "Arca lui Noe tehnologică" care, în opinia sa, este destinată să salveze elita, lăsând restul omenirii să moară în urma unui eveniment cu victime în masă.

Harari a discutat anterior despre "arcă " în timp ce a luat parte la o discuție la Warwick Economics Summit în 2021. Potrivit lui Harari, miliarde de oameni din întreaga lume vor pieri pentru că elita nu are nevoie de "marea majoritate" a populației globale. Se pare că rasa umană este carbonul pe care elita este cel mai interesat să îl reducă.

Bill Weir de la CNN, care a găzduit discuția, a continuat sugerând că pandemia Covidiu a fost "repetiția generală" pentru evenimentul care va avea loc. Potrivit lui Harari, așa-numitele "elite " se vor proteja de catastrofele planetare în timp ce restul omenirii va pieri. Harari a făcut aceste remarci în timp ce discuta despre "schimbările climatice", pe care le-a încadrat drept "cea mai presantă amenințare cu care se confruntă omenirea".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE