Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Virolog de top despre vaccinați: "Urmează un tsunami al deceselor Covid care va provoca haos economic si social. Cineva trebuie sa spuna adevarul!"

Postat la: 02.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Virologul Geert Vanden Bossche avertizează că noua criză COVID „iminentă" printre cei vaccinați va provoca „haos" și „colapsul" societății.

Virologul belgian de renume mondial Geert Vanden Bossche a emis un avertisment grav cu privire la un „tsunami masiv" iminent al bolilor și deceselor COVID în rândul celor vaccinați, care va prăbuși spitalele și va provoca „haos" financiar, economic și social, mentionează Aurelian Popa pe blogul său.

Vineri, în podcast-ul KunstlerCast, Bossche a spus:

„Ceea ce prezic este un tsunami masiv și masiv" de boală și deces în rândul populațiilor foarte vaccinate cu sisteme imunitare compromise.

„Veți vedea ce se va întâmpla, de exemplu, în următoarele săptămâni care urmează... sunt din ce în ce mai multe cazuri de Covid mai grav și lung... Vor începe să înlocuiască creșterea cancerelor... acum avem o fază mai cronică. Se va încheia cu o fază hiper-acută, un val uriaș... Am studiat asta de acum patru ani. Știu despre ce vorbesc. Probabil că sunt singura persoană, cu toată modestia, care înțelege imunologia din spatele acestui lucru", a spus Bossche. [55:20]

James Kunstler a speculat că previziunile lui Bossche, dacă se vor îndeplini, ar putea servi drept țap ispășitor al regimului Biden „Boala X", care ar putea răsturna nu doar alegerile din 2024, ci și alte alegeri din întreaga lume.

Intregul Podcast poate fi ascultat AICI.

Ce mai spune expertul:

"Ceea ce vreau ca publicul dvs. să priceapă cu ce ne vom confrunta în legătură cu această criză hiper-acută de Covid, care este iminentă, e că trebuie să construim o lume complet nouă...

Este foarte clar că, atunci când va începe, spitalele noastre se vor prăbuși. Iar asta înseamnă că haosul la toate nivelurile societății - financiar, economic, social etc. - va fi total. Prezic asta cât se poate de clar...

Este poate ciudat din partea mea să fac astfel de declarații, însă nu le pot ascunde, deoarece sunt 200% convins că așa se va întâmpla.

Acum, că ați făcut acest duș rece ca gheața, gândiți-vă puțin și la alte implicații ale acestui scenariu.

Prima este că guvernul și oficialii din sănătate publică vor încerca să atribuie responsabilitatea pentru această situație pentru "Boala X" pe care o tot colportează de vreun an: „următoarea pandemie", „ceva cu totul nou"... Nu va fi adevărat.

Acest viitor episod va fi mai degrabă rezultatul erorilor colosale pe care le-au comis deja, începând cu 2020, odată cu urgența Covid-19.

Varianta care va provoca criza hiper-acută ce urmează va fi foarte diferită de tulpina originală Wuhan, dar va fi totuși o descendentă directă care a suferit mutații în corpul vaccinaților.

Sfatul pe care îl pot da... tuturor acestor persoane vaccinate: să evite reinfectarea. Reinfectarea persoanelor vaccinare este responsabilă de această situație...

Eu sunt în Belgia. Dacă începe în SUA, sau începe în Israel, sau începe în Marea Britanie, pun pariu că în câteva zile veți vedea același scenariu în multe dintre țările puternic vaccinate."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE