Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Junker plus pe glume: Salut dictatorule! Pe ce premier l-a întâmpinat cu acest salut

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jean Claude Junker, președintele Comisiei Europene s-a dovedit extrem de glumeț, vineri, la primirea liderilor europeni de la Summitul UE din Riga. Junker l-a întâmpinat pe Viktor Orban cu mesajul "salut dictatorule" și premierului Greciei i-a oferit cravata sa.

Jurnaliștii care transmit de la sosirea liderilor celor 28 de state membre ale UE la summitul din capitala Letoniei nu au auzit și răspunsul lui Orban la o așa primire, dar au văzut că acesta și-a păstrat zâmbetul, la fel ca Juncker, care era în mod vizibil plin de vervă și îi primea pe participanții la summit cu diverse gesturi de prietenie. Se pare că i-a propus premierului elen Alexis Tsipras, sosit fără cravată, să i-o împrumute pe a sa.

Orban este adesea criticat pentru ceea ce adversarii săi, cum ar fi fostul comisar european Louis Michel, califică drept 'derivă autocratică'. De la venirea sa la putere în 2010, el a angajat reforme radicale în justiție, media și economie, care au fost considerate draconice de opoziția din țară și au fost criticate în străinătate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE