Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
George Simion îl compatimește pe soțul Dianei Șoșoacă: "E de admirat cât a supraviețuit cu ea!"

Postat la: 24.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele AUR George Simion îl compătimeşte pe soţul Dianei Şoşoacă, Silvestru. "Este de apreciat cât a îndurat sărmanul om. E greu de convieţuit cu doamna Şoşoacă, din toate punctele de vedere", a spus liderul AUR la Prima TV.

Silvestru Şoşoacă a fost suspendat din conducerea partidului SOS România chiar de către soţia sa, senatoarea Diana Şoşoacă, după care cei doi soţi au început să-şi transmită mesaje şi acuzaţii prin intermediul presei.

Insider Politic: Cu Diana Şoşoacă când faceţi pace?
George Simion: E greu.
- Vă rupe din voturi şi puteţi rata finala prezidenţială.
G.S: E democraţie, e normal, reprezintă o anumită categorie din public. E complicat de convieţuit cu Diana Şoşoacă, noi am rezistat doar două luni. Ne făceam planuri de cu seară pentru a doua zi şi când te trezeai a doua zi, ea nu mai respecta nimic, nu mai recunoştea nimic. E complicat. Dar nu e ea ţinta mea, ţinta mea sunt cei de la PSD şi PNL.
- V-ar putea încurca decisiv în cursa pentru prezidenţiale.
G.S: Ce să-i fac? Aşa-i în viaţă.
- Să bateţi palma, să vă înţelegeţi pe funcţii.
G.S: După ce am intrat în Parlament, am încercat să discutăm cu dumneaei, "Uite: vrei să te duci la Avocatul Poporului? Vrei să te duci la CCR? Vrei să fii ministrul Justiţiei? Cam care este evoluţia ta politică?". A început să ţipe: "Aaa, mi-au oferit ministerul Justiţiei, mi-au oferit Avocatul Poporului". Acum înţeleg că i s-a oferit funcţia de prim-ministru (ironic- n.r.). E complicat.
- L-aţi cunoscut pe Silvestru?
GS: Da, sigur că l-am cunoscut. Este de apreciat cât a îndurat sărmanul om. Nu vreau să intervin în chestiuni personale. E greu de convieţuit cu doamna Şoşoaca, din toate punctele de vedere.

Senatoarea Diana Şoşoacă şi-a suspendat soţul din funcţia de prim-vicepreşedinte al SOS, ea afirmând că a recurs la această decizie "pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat".

Reacţia lui Silvestru Şoşoacă a venit printr-un comunicat, el precizând că decizia soţiei sale este ilegală. Dumitru-Silvestru Şoşoacă scrie în comunicat că decizia „este de neînţeles" şi „nu se pot accepta acţiunile abuzive" ale acesteia „împotriva membrilor şi liderilor din partid".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE