Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua vs Rosenborg. Campioana României, cu gândul la dezastrul din 2005. Pedrazzini: Acum avem posibilitatea de a ne revanşa

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: puterea.ro

Antrenorul din acte al Stelei, Massimo Pedrazzini, a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care Steaua îl va disputa, joi, cu echipa norvegiană Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Revanșa este cuvântul de ordine folosit în lotul roș-albaștrilor. În urmă cu 10 ani, Rosenborg o elimina pe Steaua, din drumul spre grupele Ligii Campionilor.

"Este un meci foarte important şi dificil, dar nu imposibil. Rosenborg este un adversar care ne-a mai pus probleme în trecut şi acum avem posibilitatea de a ne revanşa şi de a demonstra că lipsa noastră de rezultate nu e o lipsă de atitutdine sau de concentrare. Varela şi Breveeld sunt doi jucători foarte importanţi, dar noi suntem convinşi că jucătorii care îi vor înlocui vor face totul pentru a nu se simţi lipsa lor. Stanciu şi Alcenat sunt în lot, se pregătesc şi pot juca din primul minut cu Rosenborg", a declarat Pedrazzini, potrivit Mediafax.

Italianul a vorbit și despre suspendarea primită de Mirel Rădoi din partea UEFA.

"Regulamentul ne impune ca pe bancă să fie un antrenor cu licenţă şi este un antrenor cu licenţă. Mirel îşi face treaba în continuare. Lipsa lui de pe bancă nu poate fi un minus pentru echipă. Poate un plus, pentru că îi va motiva mai mult pe băieţi. Ideea este să vorbim mai puţin, dacă vom avea însă nevoie de comunicare, banca nu e aşa departe de tribună", a adăugat Pedrazzini, potrivit sursei citate.

Meciul Steaua - Rosenborg se va disputa joi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE