Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Banicioiu peste Baluta, sau revenirea după un puci in interiorul PSD

Postat la: 10.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa o sarabanda de ilegalitați, asa-zisul primar interimar de la sectorul 4, Daniel Baluta, nu mai este pe placul partidului. Drept urmare, in locul sau, pe listele de candidați ai PSD va fi pus fostul ministru al Sănătății, Nicolae Banicioiu, mult mai bine poziționat ca intenție de vot, conform informatiilor Ziuanews.

Baniciou este nimeni altul decat cel pe care Baluta l-a "executat" printr-un puci, de la conducerea organizație PSD sector 4, in vara anului trecut. Tumbele făcute de Baluta, pentru a fi pe placul mai marilor partidului au sfarsit lamentabil, aceștia disociandu-se de acest personaj transformat intr-un promotor de interlopi. La întrunirea de la Sinaia a PSD-ului, acesta a fost ignorat de mai toți membrii marcanți ai social-Democraților. Chiar si ieri, la numirea Gabrielei Vranceanu Firea la conducerea PSD Bucuresti, pseudo-primarul încerca, pe vârfuri, sa apăra undeva in cadrele televiziunilor, mai in spate. Asta, deși s-a deplasat cu sirena si girofar prin sector, pentru a nu pierde evenimentul. Este doar o chestiune de timp pana cand Banicioiu va preciza ca intra in competiția pentru sectorul 4 din partea PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE