Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TRANSFER

Bastian Schweinsteiger și Morgan Schweinsteiger sunt jucătorii echipei Manchester United. Cifrele transferurilor

Postat la: 13.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: skysports.com

Manchester United a anunțat transferul lui Bastian Schweinsteiger și al lui Morgan Schweinsteiger.

Schweinsteiger a venit de la Bayern Munchen și i-a costat pe englezi 14,4 milioane de lire sterline. Fotbalistul a semnatun contract valabil trei sezoane. Internaționalul german a evoluat de-a lungul carierei doar la Bayern Munchen, echipă pentru care a jucat peste 500 de meciuri şi a marcat 65 de goluri.

"M-am bucurat nespus de perioada petrecută la Bayern, a fost o călătorie incredibilă și nu am luat ușor decizia de a pleca. Manchester United este singurul club pentru care aș fi plecat de la Munchen. Mă simt pregătit pentru această nou și importantă provocare în ceea ce eu cred că este cea mai competitivă ligă din lume. Sunt nerăbdător să lucrez cu Louis Van Gaal", a declarat fotbalistul, pentru site-ul oficial al formației britanice.

De asemenea, Manchester United l-a achiziționat pe Morgan Schneiderlin, de la Southampton. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil patru sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

"Mă bucur foarte mult că am semnat cu United. Odată ce am aflat de interesul clubului pentru mine, decizia a fost una ușoară. Am trăit 7 ani foarte frumoși la Southampton și clubul va rămâne mereu în inima mea însă nu puteam rata șansa de a juca la un club atât de important cum este United", a declarat la rândul lui, Schweinsteiger.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE