Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un restaurant din Capitală le cere clienților să-și țină copiii „tot timpul așezați la masă": „Mă mir că nu au instalat la intrare și niște lese"

Postat la: 02.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un restaurant din Capitală a stârnit controverse pe Facebook, după ce a atras atenția clienților care vin însoțiți de copii că în timpul vizitei micuții sunt obligați „să rămână tot timpul așezați" la masă.

„Pentru siguranța copiilor: Copiii trebuie să rămână așezați la masă pe toată durata vizitei la restaurant. Alergarea între mese și în zona restaurantului prezintă un risc de rănire, inclusiv deplasări, căderi și ciocniri cu mobilierul și alți clienți", se arată în anunțul restaurantului. În plus, patronii restaurantului au vorbit în anunț și despre „respectul pentru personal" și „pentru alți oaspeți", menționând, totodată, că micuții pot „perturba experiența culinară" a altor clienți.

Anunțul restaurantului nu a fost trecut cu vederea de clienți, acesta ajungând și în mediul online. Reacțiile aprinse ale internauților nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre comentarii: „Oamenii ăștia ar trebui să meargă în Spania în restaurante și să ia exemplul ălora. Acolo copiii aleargă până și pe mese și toată lumea râde și se amuză fără să comenteze absolut nimic. Am lucrat de curând într-un astfel de restaurant și am servit printre piciorușe de copil care alergau pe masă și jur ca nu m-a deranjat și nu m-a deranjat nici când mi-a sărit tava plină din mâna", a comentat un utilizator al rețelei sociale.

„La felul în care au prezentat-o, mă mir ca nu au instalat la intrare și niște lese pentru aceste pericole publice cu dinți de lapte", a mai spus o altă persoană. „Nu am copii dar mi se pare deplasată abordarea „copiii trebuie sa rămână așezați la masă pe toată durata vizitei". Mai trebuia să spună cu mâinile la spate și să nu vorbească neîntrebați. Nu rezonez cu o astfel de abordare", a mai adăugat o alta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE