Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

CINCINNATI 2015. Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic, după un meci maraton și s-a calificat în optimile competiției / VIDEO

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea de tenis Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2) s-a calificat în optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii de 2,7 milioane de dolari. Românca a învins-o în turul secund al competiției pe franţuzoaica Kristina Mladenovic (22 de ani, locul 40 WTA), cu scorul de 7-5, 5-7, 6-4. Meciul a durat două ore și 52 de minute. Românca putea închide meciul în două seturi, dar a ratat două mingi de meci.

Halep a început ca din tun meciul cu Mladenovic și a câștigat primele două game-uri. În al treilea game, sportiva noastră conducea cu 40-0, dar franțuzoaica a revenit. La scorul de 5-5, Mladenovic a cerut o pauză medicală, acuzând dureri la tendonul lui Ahile. Halep și-a adjudecat următoarele două game-uri, câștigând primul set după 56 de minute.

Actul secund a durat o oră și cinci minute. Mladenovic a servit prima și a câștigat cu 1-0. Halep a egalat la 1, dar franțuzoaica s-a impus în următoarele două game-uri. La 3-1, constănțeanca s-a impus în următoarele patru game-uri, iar după ce a pierdut două mingi de meci, Mladenovic a câștigat game-ul și s-a apropiat la 4-5. Halep a servit pentru meci, dar adversara a reușit break-ul, egalând la 5. La scorul de 5-5 și avantaj pentru Mladenovic, franțuzoaica a servit as, s-a bucurat cu un strigăt, dar arbitrul a cerut repetarea loviturii, deoarece mingea a atins fileul. Mladenovic a aruncat în glumă cu mingea spre arbitru. A servit din nou și a preluat conducerea. Apoi a egalat la seturi.

Jocul celor două sportive din ultimul act a avut multe fluctuații. Românca a câștigat primele două game-uri. Mladenovic a revenit la serviciu și s-a impus la 0! Replica româncei a fost pe măsură, câștigând tot la 0. Mladenovic nu s-a lăsat mai prejos și a câștigat următorul game la 15. Mai mult, sportiva de 22 de ani a egalat la 3. Halep a făcut însă rebreak. Kristina Mladenovic a egala la 4, dar Halep și-a adjudecat următoarele două game-uri, câștigând implicit meciul.

Calificarea în optimi este recompensată la Cincinnati cu un premiu de 27.640 de dolari şi cu 105 puncte WTA. În faza următoare, Halep va evolua împotriva învingătoarei dintre nemțoaica Andrea Petkovic (locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15) şi italianca Camila Giorgi (locul 31 WTA).

Halep și Mladenovic se mai întâlniseră de două ori și de fiecare dată s-a impus franțuzoaica. Primul meci dintre cele două sportive a avut loc în 2014, în prima manşă a turneului de la Paris. Atunci, Mladenovic a câștigat cu scorul de 7-6 (1), 6-4. De asemenea, cele două sportive s-au întâlnit anul acesta, în iunie, în sferturile de finală ale turneului de la Brimingham. Atunci, Mladenovic s-a impus cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE