Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

Concordia Chiajna - CFR Cluj 2-1, (etapa a 8-a). Ilfovenii au câștigat un meci dominat de ardeleni

Postat la: 24.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: csconcordia.ro

Concordia Chiajna a câștigat ultimul meci al etapei a 8-a, pe teren propriu, scor 2-1 cu CFR Cluj.

Ardelenii și-au creat prima ocazie de gol a prtidei. Lopes a trimis pe poartă în minutul 4, dar nu l-a putut învinge pe portarul Matache. După doar un minut, Pena l-a pus și el la încercare pe portarul Concordiei. Mai mult, în minutul 7 Andrei Mureșan a șutat și el la poarta lui Matache, dar a țintit transversala. Contrar cursului jocului, gazdele au deschis scorul prin Cristescu, în urma unei pase a lui Pena.

Până la pauză, Larie a șutat peste poartă. CFR Cluj a continuat să-și creeze ocazii la poarta gazdelor. În minutul 74, Beleck a restabilit egalitatea cu un șut la colțul scurt. Din minutul 78, Concordia a evoluat în inferioritate numerică. Andrei Ținc l-a faultat pe Pena, a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. După cinci minute, Purece a fost faultat în careu de Tiago Lopes. Marian Cristescu a executat slab, iar portarul Marc a apărat lovitura de pedeapsă. Meciul nu avea să se termine egal. Cu două minute înainte de final, Marian Cristescu și-a luat revanșa pentru penalty-ul ratat și a înscris golul victoriei.

În urma acestei victorii, Concordia Chiajna ocupă locul 10 cu 6 puncte, iar CFR Cluj e pe poziția a 8-a, cu 7 puncte.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE