Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1

Dinamo vs Steaua, etapa a 18-a. Roș-albaștrii nu se pot baza pe opt jucători pentru derby

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: steauafc.com

Steaua are nu mai puțin de 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Dinamo, din etapa a 18-a a Ligii I. Houssine Kharja, Paul Papp, Jugurtha Hamroun, Sulley Muniru și Rareş Enceanu au probleme medicale, în timp ce Alexandru Chipciu şi Aymen Tahar vor lipsi din cauza cumului de cartonaşe.

Cel mai recent fotbalist care a întregit lista absenților este Valentin Cojocaru (20 de ani), informează site-ul oficial al campioanei.

"Portarul Valentin Cojocaru a contractat, in Tara Galilor, acolo unde s-a deplasat impreuna cu echipa nationala de tineret, o amigdalita acuta eritemato-pultacee.

La revenirea in tara, jucatorul a fost consultat in cadrul Institutului National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals", acolo unde s-a decis internarea lui pentru efectuarea tratamentului antibiotic intravenos.

Valentin va fi externat in cursul zilei de vineri, urmand sa continue tratamentul antibiotic in regim ambulator", a notat site-ul clubului de fotbal bucureștean.

Înaintea etapei a 18-a, Steaua ocupă locul 3, cu 30 de puncte în timp ce Dinamo e pe poziția a 5-a, cu 27 de puncte. Derby-ul Dinamo - Steaua este programat duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, pe arena din Ștefan cel Mare. Meciul va fi transmis în direct de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE