Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Finlandezii și-au luat adio de la EURO 2016: "E greu să iei gol în ultimul minut. Am jucat cu o echipă mare"

Postat la: 09.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: zimbio.com

Naționala de fotbal a Finladei va încheia Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016 pe locul 4, indiferent de rezultatul din ultima etapă, în care nordicii vor primi replica Irlanda de Nord.

"La început România a fost foarte bună. Au pus multă presiune şi au avut câteva ocazii. Noi am jucat mai bine în repriza a doua, când am reuşit să ieşim pe contraatac şi cred că am avut şi un penalty.

La 1-0 am avut acea fază de penalty, am mai avut ocazii, dar în prima repriză România a fost mai bună. Scorul e corect, rezultatul e echitabil. E greu să iei gol în ultimul minut. Am jucat cu o echipă mare şi e un rezultat bun, într-o grupă dificilă, în care multe echipe au avut şanse până la final", a spus Niklas Moisnader, la finalul partidei.

Naționala de fotbal a României a remizat, scor 1-1, în compania reprezentativei similare a Finlandei, joi seara, într-un meci care a avut loc pe Național Arena, în etapa a 9-a a Grupei F, din preliminariile Campionatului European din 2016.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE