Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROMÂNIA - SLOVACIA 2-3

Horia Tecău știe unde s-a pierdut întâlnirea de Cupa Davis în fața Slovaciei: "Pur și simplu nu am jucat suficient de bine, am făcut un meci slab"

Postat la: 20.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

România a pierdut confruntarea de Cupa Davis cu Slovacia, cu scorul general de 3-2, şi a ratat calificarea în play-off-ul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis. Marius Copil și Horia Tecău sunt convinși că meciul pierdut la dublu a cântărit decisiv în economia rezultatului final.

"Nu cred că meciul s-a jucat la mine, din păcate nu am avut punctul de ieri, pe care îl șsteptam. Am avut încredre că va veni, dar, din păcate, nu l-au câștigat băieții și acest lucru a pus o presiune mai mare pe mine... din păcate, nu am putut să aduc un punct", a spus Marius Copil pentru Dolce Sport.

"Dezamăgirea încă este acolo, la fel de puternică. De înteles ne-am înțeles bine pe teren, greșelile au fost la returul nostru, câteva duble grșseli pe care le-am făcut. Pur și simplu nu am jucat suficient de bine, am făcut un meci slab", a spus Tecău la Dolce Sport.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE