Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BOX

Lucian Bute vrea să redevină campion mondial, în urma victoriei cu Di Luisa: Această victorie mi-a deschis ușile către SUA

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: onlinesport.ro

Pugilistul român Lucian Bute (35 de ani) a prins curaj după victoria obținută în fața italianului Andrea Di Luisa. Gălățeanul are ca obiectiv să redevină campion mondial.

"Am fost altul în ring și s-a văzut rezultatul. Aveam nevoie de această victorie. Cred că lucrurile au reintrat în normal și aștept meciurile mari. Cred că m-a ajutat foarte mult la nivel psihologic că am o echipă nouă. Am încredere în mine și sper ca în viitorul apropiat să devin pentru a doua oară campion mondial", a declarat Bute la Sport.ro.

Bute speră că va boxa cu învingătorul dintre Jack Badou și George Groves. Cei doi vor lupta pe 12 septembrie, în gala ultimului meci din cariera lui Floyd Mayweather.

"Această victorie mi-a deschis ușile către SUA și cred că următorul meci, în toamnă, poate fi unul eliminatoriu sau pentru titlul mondial. Eu mi-aș dori să boxez cu învingătorul dintre Jack Badou și George Groves", a punctat românul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE