Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROSENBORG - STEAUA 0-1

Mirel Rădoi cere timp: Avem alt gen de jucători față de cei care au fost înainte, încercăm să construim o nouă echipă

Postat la: 28.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fanatik.ro

Steaua a ratat prezența în grupele unei competiții europene pentru prima dată în ultimii 12 ani, iar Mirel Rădoi a fost vehement la adresa lui Tade și compania. Directorul sportiv din acte al campioanei a cerut răbdare și timp pentru ca roș-albaștrii să redevină o forță în Europa.

"Avem alt gen de jucători față de cei care au fost înainte, încercăm să construim o nouă echipă. Niță a apărat foarte bine la Craiova, e un portar foarte bun, a fost într-o zi foarte bună și astăzi (nr: joi). Și-a arătat valoarea, în caz că se îndoia cineva de ea. Dacă vom avea rezultate, vom crește o noua generație importantă. Dacă există vinovați pentru eliminare, nu îi voi nominaliza public.

Vom discuta față în față, bărbătește. Sper să rămânem cu ceva pozitiv din aceste meciuri", a explicat Radoi.

Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa norvegiană Rosenborg, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, dar a ratat calificarea în grupele competiţiei. În tur, campioana României apierdut cu 0-3.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE