Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SPANIA

Update: Real Madrid vs Barcelona. Umilință istorică trăită de "galactici", în fața catalanilor / VIDEO

Postat la: 21.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: skysports.com

Primul "El Clasico" al sezonului a avut un rezultat fluviu. Barcelona a câștigat derby-ul chiar pe arena Sentiago Bernabeu, cu scorul de 4-0, sâmbătă seara, în etapa a 12-a a campionatului spaniol de fotbal. Messi a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 56.

Golurile au fost marcate de Luis Suarez (11, 74), Neymar (39) și Iniesta (53). Din minutul 84, gazdele au evoluat în inferioritate numerică. Sergio Ramos a fost eliminate după ce l-a faultat pe Neymar. Cu această victorie, Barcelona rămâne lider în Primera Division, cu 30 de puncte, cu 6 mai multe decât a doua clasată, Real Madrid.

///

Final de meci

Min. 84. Sergio Ramos a văzut direct cartonașul roșu, după un fault grosolan comis asupra lui Neymar. Real Madrid evoluează în inferioritate numerică.

Min. 74. Luis Suarez a reușit "dubla". Atacantul sud-american a înscris după o pasă a lui Jordi Alba. Seară de coșmar pentru Ronaldo & Co. Real Madrid - Barcelona 0-4

Min. 53. Iniesta a punctat după o fază spectaculoasă. Acesta i-a trimis lui Neymar, spaniolul a reintrat în posesia balonului și a punctat cu un șut de la circa 14 metri.

Min. 39. Neymar a mărit avantajul oaspeților după ce a fructificat o pasă de la Iniesta. Real Madrid - Barcelona 0-2

Min. 11. Luis Suarez a deschis scorul. Atacantul uruguayan a primit o pasă de la Sergi Roberto și a marcat cu un șut la colțul lung. Real Madrid - Barcelona 0-1

 

///

Primul "El Clasico" al sezonului, Real Madrid - Barcelona, va avea loc sâmbătă, în etapa a 12-a a campionatului spaniol de fotbal.

Runda trecută, "galacticii" au pierdut la Sevilla, scor 3-2. De partea cealaltă, Barcelona vine după un succes categoric în fața formației Villarreal, scor 3-0. Înainte de "El Clasico", Barcelona ocupă primul loc în Primera Division, cu 27 de puncte, cu trei mai multe decât următoarea clasată, Real Madrid.

Messi și-a revenit după accidentarea suferită la sfârșitul lunii septembrie și ar putea evolua împotriva lui Ronaldo & Co. Derby-ul Real Madrid - Barcelona este programat pentru sâmbătă, de la ora 19:15, pe arena „Santiago Bernabeu", în direct la Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

Echipele de start:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modrici, Isco - Bale, Ronaldo, Jese

Barcelona: Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Iniesta, Rakitic - S. Roberto, Suárez, Neymar

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE