Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TRANSFER

Steaua se mai desparte de un jucător. Va ajunge la Concordia Chiajna

Postat la: 02.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Răzvan Grădinaru (20 de ani) nu l-a impresionat de Mirel Rădoi și va fi cedat la Concordia Chiajna, potrivit site-ului oficial al Stelei. Mijlocașul va fi împrumutat la echipa ilfoveană, unde va evolua până la finalul acestui sezon. 

"Razvan Toni Gradinaru este un mijlocas nascut pe 23 august 1995, la Zimnicea. Acesta a ajuns in Bucuresti la varsta de 12 ani si a inceput fotbalul profesionist la Dinamo, unde a stat timp de doi ani. In 2010 a fost transferat de Steaua, unde a demonstrat foarte repede ca este un jucator de perspectiva. A evoluat in toate cele sase partide din UEFA Youth League din acest sezon si a inscris trei goluri (2 in victoria cu 3-1 de la Basel si unul in egalul cu Schalke 04, scor 1-1, din Romania). Pentru echipa mare a debutat in victoria cu 4-0 impotriva celor de la Avantul Barsana, din "saisprezecimile" Cupei Romaniei, in sezonul 2013-2014.

In stagiunea precedenta a fost imprumutat la Otelul, avand un rol important in victoria echipei din Galati la Tirgu-Mures, care a ajutat in mod direct Steaua sa castige titlul cu numarul 26. A strans, pana in prezent, 23 de partide de Liga 1 (6 la Steaua), 3 de Cupa Romaniei, una in Super Cupa, una in Cupa Ligii si una in preliminariile UEFA Champions League, carora li se adauga jocurile din Youth League amintite mai sus", se arată pe steauafc.com.

Echipa pregătită de Cornel Țălnar se află într-un stagiu de pregătire în Brașov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE