Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

Wuhan 2015. Simona Halep a SURCLASAT-O pe Pavliucenkova și s-a calificat în optimile turneului. Cine e următoarea adversară / VIDEO

Postat la: 29.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) a obținut calificarea în optimile de finală ale turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.212.250 dolari. În turul secund al competiției, constănțeanca a învins-o, marți, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova (24 ani, 32 WTA) cu 6-2, 6-1. Meciul a durat 64 de minute.

Halep a debutat cu stângul în meciul cu rusoaica, pierzând primul game, pe propriul serviciu. A făcut însă break-ul. A cedat un nou game (4-2), dar a încheiat setul cu 6-2, în 33 de minute.  În setul secund, Halep a pierdut un singur game și s-a impus cu 6-1.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de cinci ori și de fecare dată s-a impus românca. Pentru calificarea în optimile turneului de la Wuhan, Simona va primi un cec de 26.000 dolari și 105 puncte WTA. 

În următoarea fază a competiției, românca va evolua, în premieră, cu britanica Johanna Konta (24 ani, 66 WTA), care a profitat de abandonul Victoriei Azarenka, la scorul de 6-4, 1-0 în favoarea sa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE