Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Asociatia "Campionii Vietii" a decernat premiul anual pe 2015 luptatorului Ionut Sandu

Postat la: 31.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Exista reguli, dar si exceptii. Regula este ca un copil crescut in orfelinat are putine sanse de reusita in viata. Dovada sunt miile de tineri care la 18 ani sunt siliti sa paraseasca centrele de plasament fara sa stie ce sa faca mai departe. Norocosi sunt putini, iar ei sunt cei preluati de fundatii si asociatii non-profit care incearca sa le gaseasca o locuinta si un loc de munca. Exceptia de la regula sunt putinii copii care beneficiaza de sprijin pentru a-si dezvolta abilitatile inca din perioada in care se afla in centrele de plasament.

Unul dintre acesti copii este Ionut Sandu. Pentru el acasa este Centrul de tip familial "Gavana" din Pitesti, format din 3 apartamente in care locuiesc 29 de baieti cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani. Ingerul sau pazitor se numeste Decebal Floroaica si este seful Centrului "Gavana". Separat de activitatea de coordonare a centrului, Decebal Floroaica este si vicepresedintele Asociatiei "Sfintii Spiridon si Irina", prin intermediul careia incearca sa indrume tinerii de peste 18 ani care parasesc centrul.

Vazand cat de dificil este pentru un astfel de tanar sa-si faca un rost in societate, Decebal Floroaica a inceput sa indrume copiii din centrul "Gavana" spre activitati care sa le puna in valoare abilitatile native pentru a le usura astfel integrarea in societate mai tarziu. Ionut Sandu este unul dintre copiii care au inteles acest fapt si care, prin seriozitate, talent si munca, a reusit sa-si croiasca drum spre marea performanta. La 13 ani este campion national la lupte greco-romane, de curand s-a intors de la Balcaniada, unde a ocupat locul 5, avand la activ si alte rezultate bune la numeroase concursuri internationale.

Ionut Sandu este dovada vie ca se poate face performanta indiferent de mediul social din care provii, iar atunci cand lipsurile materiale iti marcheaza viata, motivatia este cu atat mai mare. Performanta lui Ionut, dar si frumusetea caracterului sau, au determinat Asociatia "Campionii Vietii", prin intermediul reprezentantului sau - avocatul Cristi Durgheu, sa ii decerneze premiul anual "Campionul Vietii in anul 2015". In afara premiului ce a constat in inmanarea cupei, a unei tablete si a unui smartphone marca E-boda, Asociatia "Campionii Vietii" il va sprijini pe Ionut Sandu din toate punctele de vedere, inclusiv financiar pentru ca drumul sau spre inalta performanta sa continue.

Pentru a-i stimula si pe ceilalti colegi ai lui Ionut Sandu din cele trei apartamente de tip familial, avocatul Cristi Durgheu a donat fiecarui apartament cate o tableta E-Boda, datorita prietenului sau, Alexandru Dragoiu, fondatorul S.C. E-Boda Distribution S.R.L.. De asemenea, atat micul campion, cat si ceilalti 28 de colegi din Centrul de tip familial „Gavana" au primit din partea Asociatiei „Campionii Vietii" numeroase dulciuri specifice Sarbatorilor de Iarna.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE