Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Asociatia "Campionii Vietii" a facut daruri si in acest sfarsit de an pentru copiii performeri

Postat la: 30.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În perioada Sărbătorilor suntem mereu îndemnați să fim mai buni, mai darnici, mai atenți la dorințele celor din jur. Prinși în vâltoarea evenimentelor de pe scena politică, acaparați de informații de tot felul pe care nu încetăm să le căutăm și să le împărțim cu toți ceilalți, uităm că în apropierea noastră există oameni care au nevoie de ajutorul semenilor lor, că, ignorați fiind, se resemnează și își plâng nenorocul în singurătate.

Oameni săraci sunt peste tot, trebuie doar să ne deschidem ochii și sufletul pentru a-i vedea și a-i ajuta. Din fericire, există persoane care întind o mână de ajutor nu doar în perioada Sărbătorilor, ci și pe parcursul întregului an. Printre ei se află și membrii Asociației Campionii Vieții, care susțin performanța în rândul copiilor și tinerilor cu diferite talente și care provin din familii cu venituri modeste sau din centre de plasament. Fie că este vorba de donarea de rechizite la început de an școlar sau de îmbogățirea fondului de carte al bibliotecii școlii (cum este cazul Scolii Gimnaziale nr. 1 din Râșnov, județul Brașov), ori de premierea câștigătorilor de la concursurile de șah destinate copiilor, sunt exemple de acțiuni pe care aceaată asociație le realizează și care pot fi la îndemâna multora dintre noi dacă ne unim eforturile.

În acest sfârșit de an, Asociația Campionii Vieții și-a continuat faptele bune, fiind alături de copiii de la Centrul de Găzduire și Îngrijire „Neghiniță" din București, unul dintre foarte puținele centre din țară destinate copiilor nevăzători sau semi-nevăzători, unde reprezentanul Asociației Campionii Vieții, dl. Durgheu Constantin Florin a dăruit 15 tablete E-Boda, primite de la sponsorul tradițional S.C. E-Boda Distribution S.R.L.. Pe aceste tablete va fi instalat un soft ce permite persoanelor nevăzătoare să navigheze pe internet, să aibă pagină de Facebook, etc.. De asemenea, o familie nevoiașă formată din mamă și cei doi copii ai săi a fost ajutată cu haine și alimente, aducând astfel spiritul Crăciunului și în micuța garsonieră în care locuiesc.

Trofeul „Campionul Vieții în anul 2016" a fost înmânat de dl. Durgheu Constantin Florin unei mici înotătoare din Piatra Neamț, Chelmuș Arina Maria (10 ani), care, în numai doi ani de când practică acest sport a adunat un număr considerabil de medalii. Deși minunata familie a Arinei face eforturi financiare pentru a susține activitatea acesteia, nu există întotdeauna suficienți bani pentru participarea la concursuri sau pentru asigurarea unui echipament adecvat care să o ajute pe Arina să fie mai rapidă. Tenacitatea și ambiția fetiței, dar și talentul său înnăscut, i-au determinat pe membrii Asociației Campionii Vieții să-i acorde trofeul anual „Campionul Vieții în anul 2016".

Decernarea acestui trofeu a fost făcută în seara de Ajun, în direct la postul de televiziune B1 TV, în cadrul emisiunii moderate de către Laurențiu Botin.
Cu acest prilej, Chelmuș Arina Maria a primit de la Asociația Campionii Vieții si de la sponsorii S.C. E-Boda Distribution S.R.L., S.C. Trisport Online S.R.L. si reprezentanța Tyr în România, cadouri ce îi sunt de mare folos : un ceas inteligent și echipament sportiv complet de cea mai înaltă calitate și produse de îngrijire corporală destinate înotătorilor. Gesturile frumoase trebuie întotdeauna făcute cunoscute pentru a fi urmate de cât mai multe persoane. Astfel, vom fi mai buni cu adevărat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE