Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primar PSD din Giurgiu: "Fuck UE! Fuck NATO! Fuck USD! și p-aia de la București!"

Postat la: 07.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cine are curiozitatea sa treaca prin nord-estul judetului Giurgiu, mai exact prin comuna Ogrezeni ramane cu o amintire unica. Sediul primariei este vopsit intr-un rosu corai palid, dar un banner rosu urias fixat pe unul din peretii te lasa perplex.

"In aceasta institutie, in cabinetul primarului, se fumeaza oricand, oricat si orice (legale). "Fuck UE! Fuck NATO! Fuck USA! si p-aia de la Bucuresti!" (vezi FOTO). Adica ce lege a fumatului, ce NATO, ce UE, ce USA. Eu, primarul din Ogrezeni sunt Dumnezeul pe pamant! Incredibil, dar adevarat! Edilul comunei care a dispus afisarea unui asemenea banner este Jean Jipa, un personaj controversat care este in aceasta functie din 2004, iar acum este membru PSD. Comuna Ogrezeni se află în nord-estul județului Giurgiu, pe malul drept al Argeșului, aproape de limita cu județul Ilfov. In aceasta localitate de circa 5.000 de locuitori s-a nascut baronul PSD de Giurgiu, Nicolae Badalau.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE