Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Si Raluca Pruna este omul lui George Soros, ca majoritatea ministrilor din Cabinetul Dacian Ciolos

Postat la: 17.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Raluca Prună, înalt funcţionar la Comisia Europeană, este noua propunere pentru Ministerul Justiţiei în locul Cristinei Guseth, dupa ce initial a fost vorba ca aceasta din urma va fi inlocuita cu Mihai Selegean, fost sef de cabinet al Rodicai Stanoiu.

Raluca Pruna va fi audiată de comisiile de specialitate ale Parlamentului. Iniţial, Mihai Selegean şi Raluca Prună au fost candidaţii luaţi în calcul pentru portofoliul Justiţiei. Insa reactia opiniei publice vizavi de numirea lui Selegean a determinat retragerea acestuia de pe lista. Si Selegean a activat in zone finantate de George Soros.

Raluca Pruna, fostul presedinte al Asociatiei Romane pentru Transparenta. Aceasta este consilier si manager de programe in cadrul Directiei Generale Justitie, Libertate si Securitate a Comisiei Europene.

Raluca Alexandra Pruna, este licentiata in drept si filosofie, master in stiinte politice, burse la universitatile „Paris VII" si „Central European University", Budapesta, universitate finantata de magnatul George Soros.

Pruna este membru fondator si fost presedinte al „Transparency International" Romania, membru fondator al Asociatiei „Societatea pentru Justitie". Avocat inscris in Baroul Bucuresti. Cum se vede din pregatirea sa profesionala si din organizatiile unde a activat si activeaza, este strans legata de George Soros, ca si mai multi alti ministri propusi de Ciolos.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE