Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anghel Iordănescu: "A fost o partidă bună, am jucat inteligent tactic și ne-am creat și ocazii"

Postat la: 28.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României Anghel Iordănescu s-a arătat foarte mulțumit de jocul prestat de elevii săi împotriva campioanei europene en-titre, Spania, scor 0-0.

"A fost o partidă bună, am jucat inteligent tactic și ne-am creat și ocazii, în special pe contraatac. Asta a fost filozofia noastră în această seară. A fost un test important, știam că Spania va avea posesia și am încercat să-i determin pe băieți să folosim ca principală armă tranziția pozitivă.

Remarc efortul echipei. Stanciu a făcut din nou o partidă bună, dar și alți jucători au evoluat bine. Lista convocărilor pentru Euro rămâne deschisă.

Am discutat înainte de meci cu selecționerul Spaniei și mi-a spus că se bucură că e terenul bun. Eu remarc aportul publicului, care a susținut echipa. Nu vreau să comentez faptul că m-au huiduit pe mine", a declarat Iordănescu la Dolce Sport.

Reprezentativa de fotbal a României a remizat cu naționala Spaniei, scor 0-0, duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, într-un meci amical premergător Campionatului European din această vară.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE