Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Laurențiu Reghecampf a anunțat noi transferuri la Steaua

Postat la: 30.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua, a declarat, vineri, după meciul câştigat cu Sturm Graz, scor 1-0, că nu este înregistrat de rezultatele roș-albaștrilor înregistrate în amicale.

"Sunt mulţumit de randamentul jucătorilor, nu mă interesează rezultatele în momentul de faţă. Am avut ceva probleme, am renunţat la Stanciu pentru că are probleme musculare şi nu am vrut să riscăm, Adi Popa e răcit. Încercăm să pregătim ultimele trei etape din retur", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul a dezvăluit că aşteaptă încă două transferuri în cantonamentul din Turcia. "Încă se discută, până se va termina acest cantonament sunt sigur că vor mai veni unul sau doi jucători", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Jucătorul german de fotbal Timo Gebhart este la un pas să semnze cu roș-albaștrii. El ar deveni al zecelea jucător transferat de Steaua, în această pauză competițională, după Mihai Pintilii (liber de contract), Alexandru Bourceanu (liber de contract), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber de contract), Thaer Bawab (liber de contract după despărțirea de CSU Craiova), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro).

Steaua a învins formația austriacă Sturm Graz cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, la Gloria Sports Arena din Belek, într-un meci amical, disputat în Antalya. Unicul gol a fost marcat de Ciprian Marica, în minutul 61. Steaua va juca următorul meci amical pe 31 ianuarie, cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, la Regnum Carya Golf & Spa Resort.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE