Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Povestea bărbatului care a câștigat 1,3 miliarde de dolari la loto, dar are o formă gravă de cancer

Postat la: 30.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Câștigătorul american al unui premiu de 1,3 miliarde de dolari la loterie are cancer. Bărbatul de 46 de ani este bolnav de opt ani. El a anunțat că va folosi banii pentru a căuta „un medic bun".

Cheng „Charlie" Saephan, un tată cu doi copii din Portland, Oregon, a câștigat jackpot-ul împreună cu soția sa și o prietenă. Al patrulea cel mai mare premiu din istoria loteriei americane va fi împărțit între cei trei. Bărbatul care suferă de cancer a anunțat că își va folosi banii pentru a găsi un medic bun. „Voi putea să-mi asigur familia și sănătatea", a declarat bărbatul într-o conferință de presă, potrivit Sky News. Saephan a povestit cum s-a ajuns la marele premiu. El a intrat într-un magazin împreună cu prietena sa care a contribuit cu 100 de dolari la cumpărarea tichetului.

După ce au cumpărat biletul, femeia s-a fotografiat și a trimis, în glumă, mesajul: „Suntem miliardari". A doua zi, ei au aflat că au câștigat marele premiu. Bărbatul a mai dezvăluit că și-a dorit foarte mult să câștige la loterie pentru a-și permite tratamente medicale scumpe. Saephan și soția sa vor lua jumătate din sumă, iar restul va fi al prietenei lor. Deoarece au dorit să încaseze premiul pe loc și nu în rate, ei vor primi 422 de milioane de dolari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE