Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jim Caviezel spune că presa mainstream răspândește știri false pentru a proteja pedofilii VIP-urilor VIDEO

Postat la: 10.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vedeta filmului Sunetul Libertății, Jim Caviezel, a acuzat presa mainstream că răspândește știri false și minte oamenii în legătură cu traficul de copii și epidemia de pedofilie pentru a proteja elita globalistă care conduce lumea.

Într-un interviu acordat pentru promovarea filmului Sound of Freedom, Jim Caviezel a declarat că oamenii din întreaga lume se trezesc la realitate și că mass-media mainstream lucrează pentru a proteja elita globală.

"Laptopul Hunter Biden - doi ani, ne-ai spus că nu este adevărat. Ok, vă cred. Voi sunteți mass-media. Știți. Dar apoi este adevărat", a spus Caviezel. "Apoi, timp de șapte ani, am aflat că Donald Trump este un spion rus", a adăugat el. "Apoi apare Raportul Durham și nu este un spion rus".

"Asta înseamnă 80% în ultimii șapte ani despre care ne-ați spus că sunt toate false. Așa că publicul spune: "Nu - nu mai aveți puterea de altădată"."

Sunetul Libertății a fost filmul cu cele mai mari încasări în ziua deschiderii sale, pe 4 iulie, depășind Indiana Jones și Cadranul Destinului de la Disney, deși a rulat pe mult mai puține ecrane.

Potrivit raportului Breitbart, Sound of Freedom a avut încasări de 14,2 milioane de dolari pe 2.634 de ecrane pe 4 iulie, pentru o medie puternică pe ecran de 5.407 dolari, potrivit datelor BoxOfficeMojo.com.

Între timp, Indy 5 a adunat 11,7 milioane de dolari pe 4.600 de ecrane pentru acea zi, înregistrând o medie pe ecran de 2.543 de dolari.

Bazat pe viața și cariera lui Tim Ballard, "Sunetul libertății" îl are în rolul principal pe Jim Caviezel, un agent al Securității Naționale care renunță la slujba sa pentru a aduce traficanții de copii în fața justiției.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE