Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Trei indivizi înarmați și îmbrăcaţi în combinezoane de protecţie sanitară au jefuit o bancă din Ciudad de Mexico

Postat la: 05.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei indivizi îmbrăcaţi în combinezoane de protecţie sanitară, popularizate de actuala pandemie de COVID-19, au atacat şi au jefuit o bancă situată în centrul istoric al capitalei mexicane, Ciudad de Mexico, au informat vineri autorităţile locale preluate de EFE.

Potrivit responsabilului băncii, indivizii au pătruns în sediul filialei înarmaţi cu ceea ce păreau arme de foc şi au imobilizat şapte angajaţi. Infractorii ar fi pătruns în bancă prin acoperişul clădirii, folosind probabil sistemul de aer condiţionat, unde a fost găsită o cutie cu scule, potrivit Agerpres. Potrivit responsabilului băncii, alarma de la etajul superior fusese dezactivată.

În pofida intervenţiei poliţiei, indivizii au reuşit să plece cu o importantă sumă de bani, care nu a fost specificată. Potrivit ultimului raport al Institutului Naţional de Geografie şi Statistică (INEGI) din Mexic, 75 % dintre cetăţeni au declarat că nu se simt în siguranţă în faţa bancomatelor instalate pe căile publice, în timp ce 61,4 % au mărturisit că nu se simt în siguranţă în interiorul băncilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE