Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iulia Albu, atac la Anda Adam! Ce a spus despre nunta ei: „Prea ca la țară"

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anda Adam a purtat o rochie de prințesă, iar Iulia Albu a comentat întregul eveniment în stilul ei caracteristic. Fashion editorul a apreciat ținuta Andei, însă nu domnișoarele de onoare nu au fost deloc pe gustul ei.

"Adevarul este ca Anda Adam ar fi putut sa faca alegeri si mai nefericite decat la propria nunta, asa cum a mai facut in alte dati, desi greselile nu au fost in niciun caz putine la numar nici acum. Nu am inteles daca tematica nuntii a fost "Las Vegas trampy bridesmaids" sau "Nunta la tara", insa, de departe, cel mai halucinant detaliu stilistic a fost dat de tinutele domnisoarelor de onoare, care au aratat mult prea porno. Revenind la tinuta purtata de Anda Adam, apreciez linia decenta a rochiei, precum si faptul ca nu a optat pentru o supra accesorizare a tinutei. Total rupte de poveste, care se voia a fi probabil una suava, au fost machiajul strident si cocul mult prea inalt, inzorzonat cu ditamai tiara. Voalul in sine a fost o alegere fericita, trecand peste volumul inestetic creat de coc fireste. Nu am inteles rostul colierului, element care scurteaza inestetic gatul in acest caz si concureaza total gratuit cu tiara, oricum exagerata in acest context. Buchetul a fost unul simplu, de efect, desi ar fi fost de dorit o pata de culoare, cat de mica. In ceea ce priveste optiunea pentru alb, consider ca Anda a facut o alegere potrivita, care ar fi trebuit insa controlata ca proportie si volumetrie", a declarat Iulia pentru WOWbiz.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE