Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petru Mircea: "Vă spun eu cine doarme în patul Mădălinei Manole"

Postat la: 01.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In ultimele saptamani, parintii Madalinei Manole isi acuza fostul ginere ca a adus o alta femeie in casa cantaretei. Petru Mircea a spus adevarul despre femeia din viata lui.

In 2010, Madalina Manole s-a sinucis, inghitind o cantitate impresionanta de insecticid. De atunci, parintii ei au inceput un razboi pe viata si pe moarta cu cel care le-a fost ginere, Petru Mircea.

De la inceputul acestei luni, Ion Manole tuna si fulgera, suparat fiind pe faptul ca exista zvonuri conform carora Petru ar urma sa se casatoreasca la Botosani cu o alta femeie:

"Mai bine mor, decat sa stiu ca doarme o alta femeie in patul copilului meu. Acest criminal isi reface viata, iar copilul meu zace in mormant. Ne-au spus vecinii de la vila ca Petru Mircea locuieste cu o alta femeie si ca pare foarte fericit. A ajuns sa se bucure alta de munca de o viata a copilului meu", a declarat tatal Madalinei Manole in urma cu doua saptamani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE