Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Rizea acuză: „Mafia PNL-Vanghelie a distrus Sectorul 5!"

Postat la: 03.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De-a lungul mandatelor sale, primarul-suspendat Marian Vanghelie - care e mai aproape de „Beciul Domnesc" decât de vreun nou jilţ edilitar - împreună cu actualul primar interimar, liberalul Dan Croitoru, au perfectat un mecansim de fraudare a banului public, susţine deputatul Cristian Rizea, candidatul PSD la Primăria Sectorului 5, într-un comunicat remis Ziuanews.

„Consiliul Local controlat de Vanghelie și locotonentul său Croitoru au creat mai multe societăți din bugetul cetățenilor: deja celebrul Economat, dar și AIS, bidoane de şifonat banii cetăţenilor.

Sifonarea banului public

În același timp, ADP Sector 5 a fost pus pe butuci, iar curățenia și deszăpezirea din sector nu s-au făcut, banii ajungand în buzunarele găştii. Din 1000 de angajați în 2010, astăzi, ADP mai are... doar 3. Banii au fost sifonați pentru hoteluri la Predeal, Vanghelioane și alte afaceri private ale grupului PNL-Vanghelie. Acum, prin AIS, societate unde acționar unic este Consiliul Local sector 5, se pregătește un tun de10 milioane de euro pentru "amenajarea" a 38 de parcuri.

Mafia lui Vanghelie şi bugetul Sectorului 5

Am atras atenția în nenumărate rânduri asupra mafiei PNL-Vanghelie, care refuză prin Consiliul Local să se constituie parte civilă în dosarul aflat pe rol al primarului care nu mai este, acuzat de DNA de un prejudiciu de 90 milioane de euro. Aceeași mafie ține la secret bugetul sectorului, în ciuda deciziilor definitive ale justiției. PSD Sector 5 va semnala opiniei publice, aşa cum a făcut şi până în prezent, afacerile necurate ale acestui grup infracţional organizat care de 15 ani a distrus pas cu pas sectorul nostru", se arată în comunicatul remis redacţiei.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE